A rovat cikkei

STÍLUS

Újra jön a meleg !

Újra jön a meleg! Sokan nem szeretik a klímát, vagy nincs is módjuk beszerelni. Néhány apró trükk, amivel…

Ki az a sommelier?

Ma már Magyarországon az egyre több, igényes éttermekben találkozhatunk sommelier-kel (ejtsd szommelié).

Paella és Sangría

A mai spanyol gasztronómusok kreativitását talán az jellemzi legjobban, hogy a nemzeti eledelként számon tartott…

A titokzatos sellő

A sellő emberközpontú megközelítésének van egy nagyon is kézenfekvő oka. Ez pedig a kölykét dajkáló, nevelgető…

Róma

Róma nyáron meleg. Nagyon. Szokták is mondani, hogy július-augusztusban kihalt az egész város. Ez azonban nem…

A Balaton örök

Ki nosztalgiából, ki a táj szépsége, a víz selymessége, vagy éppen a gyors elérhetőség miatt - de vágyik a…