Facebook hozzászólás
155

Pikáns finomságok húsvét reggelére

A húsvét vasárnapjának reggelén és a locsolkodós hétfőn a tartalmasan megterített asztal mindig szemet gyönyörködtető és gyomrot ingerlő látvány. Hogy ne csak a tojás és a sonka legyen a „terülj asztalkámon”, segítünk néhány pikáns ötlettel. Ráadásul ajánlunk még egy finom tormás krumpli salátát is.

A krumplit hámozzuk meg, vágjuk fel kb. fél centi vastag szeletekre és keverjük össze óvatosan az öntettel. Az öntetet hígítsuk vízzel, így jobban eloszlik. Ha kedveljük a pikáns ízt, tehetünk bele több citromlevet is. Őrölt borssal megszórva tálaljuk.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

KUL-TOUR

1 / 158

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!