Facebook hozzászólás
465

Sütési tippek kezdőknek, haladóknak!

Azt mondják, kétféle háziasszony van. Az egyik imád sütni, a másik istenien főz. Utóbbiak számára sokszor rémálom, hogy akár egy egyszerűbb süteményt is elkészítsenek.

15. ) Ha a kész sütit, vagy tortát még betesszük fogyasztás előtt a hűtőbe feltétlenül fedjük le, alufóliával, vagy egy nagyobb, megfelelő mélységű tállal! Könnyen beveszi a hűtő szagát, más ételek illatát, és oda a sikerélmény!

16.) A becukrosodott öreg mézet, vagy beszáradt lekvárt úgy varázsolhatjuk újjá, ha kevés vízzel felfőzzük őket. Utána viszont már feltétlenül tegyük hűtőbe a maradékot, mert szabad levegőn könnyen megpenészedik!

Biztosan vannak még egyéb praktikák is, amiket itt-ott hallunk, olvasunk. A legfőbb jó tanácsom, hogy ezeket ki-ki írja fel a recepttárába, és ha nekiáll sütni, fusson végig rajta!

LK





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

GASZTRO

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!