Facebook hozzászólás
208

Trükkök konyhatündéreknek – vitaminmegóvás

A tavasz közeledtével vitaminokra éhes szervezetünket okos élelmiszerválasztás mellett konyhai praktikák segítségével is kárpótolhatjuk a hosszú téli hónapokért. A sütés-főzés során ugyanis apró trükkökkel még egészségesebbé tehetjük az asztalra varázsolt menüt: csökkenthetjük a vitaminveszteséget, és zsiradékokból is használhatunk kevesebbet anélkül, hogy ételeink veszítenének ízükből és zamatukból.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Táplálkozási szokások, melyek segítik a zsírpárnák felszívódását

Sokan álmodozunk arról, hogy egyszer és mindenkorra megszabadulunk a testünkön megjelenő zsírpárnáktól. Ebben a…

Hogyan melegítsük fel magunkat télen energiatakarékosan?

Az otthon melege nagyon fontos nekünk, nőknek. A téli hónapokban pedig nemcsak jólesik kellemesen átmelegedni,…
1 / 3 464

PÉLDA-KÉP

1 / 258

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!