Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Drasztikus melegedést hoz a hétvége!

Ugyan pénteken még hűvösebb időben telik a nap, de azért a napsütéses időszakok már a március második felét idézik! Szombattól előbb felhősebb időben, majd vasárnap már többórás napsütéssel kísérve melegszik a levegő, méghozzá nem is akárhogy! Az erős szél 20 foknál is melegebb légtömegeket szállít a térségünkbe – tájékoztatott Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

A szeles napok folytatódnak, de markáns front már nem érkezik a hét legvégéig. A hirtelen melegedés főleg szombattól lesz megterhelő, különösen annak fényében, hogy az előző napokban a hűvösebb időhöz kezdett hozzászokni a szervezetünk. Ez a „hullámvasút”, a nagy hőingadozás kifejezetten nagy igénybevételt jelent.

Aranyeső, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Szinte mindenki megérzi a hirtelen változásokat, közülük is a vérnyomásproblémákkal élők szenvedhetnek a legjobban.

− Ilyenkor nagyon gyakran keresnek fel minket keringési panaszokkal, illetve múló, vagy akár napokig tartó rosszullétekkel is. A tartós szélterhelés ráadásul újabb gondot jelent, azaz a fellépő tüneteket sokszor erősíti is. Ebben az időjárás helyzetben több, egymástól független tünetet is megtapasztalhatnak a páciensek, sőt intenzív panaszokra is fel kell készülni. Ezek tipikusan időjárás eredetű panaszok, melyek a kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász.

3+1 tipp balkonkertészeknek
Keresve sem találhatnál jobb alkalmat arra, hogy belevesd magad a kerti munkákba. Persze ha lakásban élsz, akkor ez nem tűnik ilyen egyértelműnek, viszont a jó hír az, hogy egy balkonkert segítségével így is átélheted a kertészkedés örömeit. Már most kedvet kaptál? Nem csoda, hiszen egy ilyen kiskert az erkélyen nemcsak gyönyörű, de igazán praktikus is lehet. Akár tapasztalt erkélykertész vagy, akár most ismerkedsz ezzel a világgal, a 3+1 tipp, amelyet Megyeri Szabolcs kertész gyűjtött össze neked, garantáltan nagyon hasznos lesz számodra.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

HÍREK

1 / 1 126

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!