Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Hűvös reggelek, ízületi panaszokkal!

Egy hétre biztosan elbúcsúzhatunk a kánikulától, a hétvégén átvonult front mögött megérkezett a hűvösebb levegő fölénk.

A hűvösebb időt kedvelők örülhetnek, most úgy tűnik, hogy a hét egyik napján sem melegszik 30 fok fölé a levegő, ez pedig azt jelenti, hogy 4-5 fokkal az átlagos alatt maradnak a maximum-hőmérséklet értékei.  A hőséggel együtt a szikrázó napsütésnek is búcsút inthetünk, a következő napokon sok felhő lesz az égen, bár néhány órára szinte mindenhol előbújik a nap.  Éjszaka kifejezetten hűvös lesz, egyes helyeken akár 10 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet, ez pedig az ízületi problémákkal küzdőket viseli meg leginkább – tájékoztat a meteogyógyász.

Kislány virágok között, Kép: pixabay
Kislány virágok között, Kép: pixabay

Ilyen időjárási helyzetben a legtöbb panasz a reggeli időszakban jelentkezik: az ízületi panaszokkal élők kopásos eredetű ízületi bántalmakat tapasztalhatnak, de a jó hír, hogy a tüneteket napközben fokozatosan mérséklődnek. A front mögött még erős marad az északnyugati légmozgás, így a szélre érzékenyek intenzív és tartós fejfájást, valamint ingerlékenységet és nyugtalanságot tapasztalhatnak. A kissé változékony időben még felléphetnek keringési és vérnyomásproblémák is, de ezek a tünetek most a legtöbb időjárás-érzékeny embernél mérsékeltek lesznek. Akik a jelenlegi légköri helyzetben is tapasztalnak kellemetlen tüneteket, mindenképpen indokolt a kivizsgálásuk, mert szinte biztosan a nagyon erős időjárás-érzékenységi kategóriába tartoznak – mondja Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 146

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!