Facebook hozzászólás

SZESZÉLYES ÁPRILIS

Rászolgál a nevére!

Az áprilisi időjárás „legendásan” szeszélyes szokott lenni, és nincs ez másképp ebben az évben sem. Noha még csak bő egy héten vagyunk túl, volt már részünk nyáriasan meleg napokban és heves helyi zivatarokban is, miközben országszerte inkább a csapadékhiány jellemző. A hőmérséklet a hétvégén az ilyenkor szokásos átlag körül alakul, miközben napos és felhős időszakokban is lesz részünk!

Markáns front már nem érkezik ezen a héten a Kárpát-medence térségébe, a változékonyság azonban ettől függetlenül is jellemző lesz. A szélre érzékenyek panaszai szintén nem mérséklődnek számottevően, illetve reggelente a megfázásveszély is visszatér – különösen figyelni kell tehát a megfelelő, réteges öltözködésre. Ez a gyakran változó légköri helyzet szinte mindenkinél okozhat kisebb-nagyobb panaszokat.

Szeszélyes áprilisi felhők, Kép: pixabay
Szeszélyes áprilisi felhők, Kép: pixabay

Ilyenkor leginkább a keringési problémák miatt keresik fel a Meteo Klinikát az érintettek, ugyanis ezek a tünetek napközben akár többször is előjönnek, és bizonyos esetekben akár egy hétig is elhúzódnak. Egy-egy ilyen esetben a munkavégzés is nehézkes lehet, illetve jelentősen romolhat az általános közérzet – néha minden előzmény nélkül is! Többen tapasztalják, hogy a tünetek időjárás-változások alkalmával visszatérő jelleggel fordulnak elő, ez esetben mindenképpen ajánlott részt venni egy meteogyógyászati kivizsgáláson, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

HÍREK

1 / 1 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!