Facebook hozzászólás

SZESZÉLYES ÁPRILIS

Rászolgál a nevére!

Az áprilisi időjárás „legendásan” szeszélyes szokott lenni, és nincs ez másképp ebben az évben sem. Noha még csak bő egy héten vagyunk túl, volt már részünk nyáriasan meleg napokban és heves helyi zivatarokban is, miközben országszerte inkább a csapadékhiány jellemző. A hőmérséklet a hétvégén az ilyenkor szokásos átlag körül alakul, miközben napos és felhős időszakokban is lesz részünk!

Markáns front már nem érkezik ezen a héten a Kárpát-medence térségébe, a változékonyság azonban ettől függetlenül is jellemző lesz. A szélre érzékenyek panaszai szintén nem mérséklődnek számottevően, illetve reggelente a megfázásveszély is visszatér – különösen figyelni kell tehát a megfelelő, réteges öltözködésre. Ez a gyakran változó légköri helyzet szinte mindenkinél okozhat kisebb-nagyobb panaszokat.

Szeszélyes áprilisi felhők, Kép: pixabay
Szeszélyes áprilisi felhők, Kép: pixabay

Ilyenkor leginkább a keringési problémák miatt keresik fel a Meteo Klinikát az érintettek, ugyanis ezek a tünetek napközben akár többször is előjönnek, és bizonyos esetekben akár egy hétig is elhúzódnak. Egy-egy ilyen esetben a munkavégzés is nehézkes lehet, illetve jelentősen romolhat az általános közérzet – néha minden előzmény nélkül is! Többen tapasztalják, hogy a tünetek időjárás-változások alkalmával visszatérő jelleggel fordulnak elő, ez esetben mindenképpen ajánlott részt venni egy meteogyógyászati kivizsgáláson, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

30 fokos kánikula és markáns hidegfront

Az előttünk álló napok, meteogyógyászati szempontból rendkívül megterhelőek lesznek, a hétvégén extrém terhelés…

„Tovább ne törj!”

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt az állapotfelméréseken, hogy időben felismerhető legyen a „néma”…
1 / 1 478

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

HÍREK

1 / 1 131

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!