Facebook hozzászólás

Stressz, a libidógyilkos

Egyre több férfi küzd szexuális gondokkal, a legfőbb kiváltó ok a fáradság és a stressz. A rohanó és túlhajszolt világban ma már nem elég, ha egy férfi genetikailag jó adottságokkal rendelkezik, ugyanis a folyamatos teljesítéskényszer alatt libidócsökkenés következik be. A jó hír, hogy van megoldás!

Borbálafű, Kép: erdokostolo.blogspot
Borbálafű, Kép: erdokostolo.blogspot

Ma már nagyon ritka, hogy valaki napi nyolc órát dolgozik, jut idő családra, barátokra és sportolásra. A férfiakban folyamatosan dúl a megfelelési kényszer és a versenyszellem, ami estére teljesen lefárasztja őket. Csides Kata szexuálpszichológus a stresszt és a kimerültséget nevezte meg elsőszámú kiváltó oknak azzal kapcsolatban, hogy egyre több férfi küzd szexuális zavarokkal.

– Egy olyan felpörgetett világban élünk, a férfiakon akkora a nyomás, hogy estére teljesen kikészülnek, s ez libidó problémákat okoz.  A másik gyakori probléma, hogy a média azt sugallja a férfiaknak, hogy az az igazi férfi, aki hatalmas szerszámmal rendelkezik, mindig kész a „bevetésre”, ő a lepedő ördöge. A férfiaknál sokat számít, hogy milyenek az ágyban, ettől érzik magukat férfinak, és ha adott hölgy elégedetlen, akkor az önértékelés folyamatosan romlik, és a végére ott tartunk, hogy folyamatos fél hat van, és nem lehet feltornászni már hat órára – magyarázta a szexuálterapeuta.

Tudtad?
Jönnek a mesterséges spermák! Elképesztő, hol tart a tudomány! Íme, a részletek!

A férfiaknak szükségük van vitalitásra, a fáradság elűzésére pedig létezik természetes módszer. Napjainkban, a borbálafű alkalmazása kevésbé elterjedt, pedig már az ókori görög és római gyógyászatban is kedvelt volt. Megfáradt férfiak számára gyakran szolgált afrodiziákumként. A virágzó borbálafű rendszeres fogyasztása serkenti a szexuális aktivitást, jó hatással van a hímivarsejt termelődésére. Ez a növény igazi férfi elixír, a népgyógyászat szerint a szexuális aktivitás serkentésén túl a legkülönbözőbb betegségek és tünetek kezelésére alkalmas, ajánlják vitaminhiány ellen, szív és érrendszeri betegségek, a stroke utókezelésére, vízhajtásra, prosztataproblémák kezelésére, de még epilepszia esetén is.

A férfiak fáradtsága, rossz szexuális élményeket okozhat partnerüknek, ami a kapcsolat megromlásához vezethet. Csides Kata a szexuálpszichológus szerint igen hiányos a mai férfiak szexuális kultúrája.

Strerss, Kép: pixabay
Strerss, Kép: pixabay

– Ha az ember a női anatómiát kicsit is ismeri, akkor tudnia kell minden férfinak, a nők kívül örülnek, mert a csikló kívül van, nem belül, innentől teljesen mindegy, hogy hány centis hímtaggal rendelkeznek, bármit is sugall nekik a televízió. A pornó filmek is megteszik a hatásukat, ott azt látja a férfi, hogy a nő mindenféle előjáték nélkül, izgalmi állapotban van, ordít és élvezi. Nem szocializáljuk arra a férfiakat, hogy tanulják meg, hogyan kell egy nőnek örömet okozni. Nem csoda, hogy aztán nem működik a szexuális élet, és a férfiaknak komoly potencia problémáik vannak – sorolta az okokat Csides Kata, aki hozzáfűzte, hogy a nők gyengédségre vágynak, nem pornóra, fenékcsapkodásra vagy a mélytorkos orális kielégítés kényszerítésére, ami nagyon veszélyes, még  fulladást is okozhat.

– Amit még siralmasnak tartok, hogy a társadalom úgy rendezkedett be, hogy a nőnek kell a férfi örömét keresnie, azt kell kiszolgálnia. Azt szoktam mondani, ez fordítva van, a férfit fizikailag úgy rakták össze, hogy ha meglát egy szép feneket, akkor áll a zászló, bármikor elélvez, viszont egy női orgazmusért meg kell küzdenie a férfinak, ami meglehetősen sok energiát igényel.

Férfiak, tehát van megoldás! Őszinteség, stresszűzés és ha arról van szó, egy kapszula borbálafű megoldás lehet a kényes kérdésekre!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hurrá! Frontmentes hétvége, használjuk ki!

A hét utolsó napjain még kellemes, tavaszi időben lesz részünk, azonban a jövő hét elején változás kezdődik!

Miért nem érti a Nagyi, amit mondok?

Dr. Andrew E. Budson neurológus a Psychology Today oldalnak írt cikkében egy nemrégiben nála járt betegét idézi…
1 / 1 474

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!