Uborkás, bodzás limonádé, – a forró napokra
Ezen a nyáron az italkészítés slágerei a virágos ízek – mint a rózsa és a levendula, valamint az uborka és a görögdinnye, állítják a szakemberek. Nekünk elárulták a frissítő uborka-bodza páros receptjét is. Most továbbadjuk!
Hozzávalók: (4 főre)
- 1dl bodzaszörp
- 3 citrom
- negyed uborka
- 1,75 l szóda
Elkészítés:
Bodzaszörppel készítjük, amihez hozzáadjuk a citrus kifacsart, leszűrt levét, majd vékonyra szeletelt kígyóuborkát, és felöntjük tetszőlegesen szódával vagy mentes vízzel egy kancsóba, amit néhány percre pihentetünk a hűtőben szervírozás előtt, hogy érvényesüljön az uborka frissítő hatása. (Forrás.KIOSK )
Hozzászólás zárolva.