Halál a konyhában- gyilkos élelmiszerek
Aflatoxinok a paprikában, tisztítószer a tojásban, higany a tonhalban, rákkeltő anyagok a kolbászban, dioxin a tejben, DDT az anyatejben – a modern élelmiszer-termelés és élelmiszer-feldolgozás árnyoldalai…
Benda Judit gyógyszerész, egészség-tanácsadó tart előadást a Kétezeregy Kiadó gondozásában megjelent Halál a konyhában – Gyógyszerek és vegyszerek a táplálékunkban című könyv kapcsán.
Az ingyenes előadás időpontja: 2007. február 7. (szerda) 18.00 óra
Helyszíne: Humusz Ház, 1111 Budapest Saru u. 11.
Eva Kapfelsperger és Udo Pollmer könyve annak idején a fogyasztóvédelem komoly hullámát indította el Németországban, s hatásaként számos pozitív változás történt. A Der Spiegel szerint a könyv „riasztólövés” ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.
A Halál a konyhában c. könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik.
Info: http://ketezeregy.hu/
Hozzászólás zárolva.