Facebook hozzászólás
284

Pikáns zöldséges krémleves – almával bolondítva

Fantasztikus dolgokra képes egy savanykás alma! Ebben a levesben például úgy megbolondítja a zöldségeket, borsószemeket, hogy azok pépesen pikánsan végzik a levesestálban. Szóval, isteni levest készítettünk!

13624595_1300809513279859_254217444_n
Igazán finom krémlevest főztünk!

Hozzávalók:
5 g vaj
2 db krumpli felkockázva
15 deka póréhagyma felszeletelve
1 savanyú alma kockára vágva
9 deci zöldséglé (kockából)
2o deka zöldborsó
60 ml főzőtejszín
petrezselyemzöld

Elkészítés.
A zöldségféléket az almával együtt megpirítjuk a vajon. Felöntjük a zöldséglével, és puhára főzzük. Szokásos módon pépesítjük, majd a tejszínnel összefőzzük. Ízlés szerint fűszerezzük (só, bors, fokhagymapor) és petrezselyemzölddel tálaljuk.

Ha még ennél is egyszerűbbet szeretnél, főzd meg nagyi rongyoslevesét!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!