Facebook hozzászólás
110

Azért mert Magyarország nem volt, hanem Let’s dance!

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a fesztiválozás idejétmúlt dolog. Mások szerint a Bánkitó Fesztivál az ország legaranyosabb fesztiválja. Szerintünk idén a legszexibb lesz. Önnek mi a véleménye? 

Ön a Bánkitó Fesztivál szervezőinek nagy volumenű és újító szellemű projektjének részeseként most elmondhatja a véleményét a sorsunkat érintő fontos közös ügyeinket illetően. Hallgassuk meg egymást, és tisztelettel arra kérem, legyen ugyanaz a véleménye, mint nekünk. Mert mi tudjuk, hogy Önnek mi a legjobb!
Vannak, akik úgy gondolják, hogy a fesztiválozás idejétmúlt dolog. Mások szerint a Bánkitó Fesztivál az ország legaranyosabb fesztiválja. Szerintünk idén a legszexibb lesz. Önnek mi a véleménye?
Vannak, akik szerint létezhet izgalmas fesztivál lineup, míg mások úgy gondolják, a fesztivál fogalma kizárja az ilyen jellegű zenei izgalmakat. Szerintünk a Bánkitó Fesztivál programja a legdögösebb. Ön mit gondol?
Vannak, akik azt javasolják, hogy még az idén kerüljön bevezetésre az úgynevezett 22fokos törvény, melynek értelmében 22 celsius fok fölött a nyolc órás irodai munkát tizenkettőre érdemes növelni. Mások szerint 22 celsius fok fölött kötelezővé kellene tenni a légkondicionáló használatát. Szerintünk jöjjön a Bánkitóra. Önnek mi a véleménye?
Vannak olyan honfitársaink, akik még életünkben nem voltak a Bánkitó Fesztiválon, mások erre az egyetlen nyári fesztiválra járnak minden évben. Szerintünk, aki még nem volt Bánkon az ufó. Ön mit gondol?
Gondol Ön egyáltalán bármit?
Akinek véleménye van, az szexi.
Bánkitó Fesztivál 2011. augusztus 4-5-6., azért mert Magyarország nem volt, hanem LET’S DANCE.

Ui.: Színezőt nem adtunk, mert vannak, akik szerint a színező gyerekeknek való, míg mások szerint egyáltalán nem kreatív megoldás. Szerintünk a sokszínű Magyarország úgyis ott lesz a Bánkitó Fesztiválon, ezért tök felesleges lenne erre most pénzt költenünk.

Zenei programok

RotFront(D)
Cadik Travel Agency Live feat Mango&D Stu/Kiégő Izzók
Realistic Crew
Másfél Feat. Gaya (Arm, Deti Picasso)
Kishúg
Payazen Klezmer Band (NL)
Butterfly Effect
Puszi
Marge
Hagesher
S*10 Records Presents:Fixi4, Mr.Masters, FantomAZ, Vanis feat. HEADSHOTBOYZ, Kool Kasko feat. BANKOS & BOBAKROME
Robur Sound System Presents: Buda Beats netlabel:dj Gandarva ,dj Von Yodi ,dj Turiszt, j Suefó ,dj Nafta, dj Ordas-dj Pozor b2b, Holly Rollers: dj Balance ,dj Er ,dj Bem ,Mr Herb





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!