Facebook hozzászólás
137

Elfogytak a bérletek a Soundra!

Már az első napon majdnem teltház volt a Heineken Balaton Soundon. Az indító napon elfogytak a bérletek, s a napijegyből is csak pár száz maradt a pénztárakban. 27 ezren voltak csütörtökön a zamárdi szabadstrandon. 

Óriási a buli a zamárdi szabadstrandon, valóban itt van mindenki, aki számít. Olyannyira nagy az érdeklődés, hogy már a nyitónapon elfogytak a bérletek, péntektől már csak napijegyeket lehet kapni a Heineken Balaton Soundra, ami idén ötödik alkalommal hívja a Balaton-partra a látogatókat. A napi látogatószámot – a bent dolgozókkal együtt – 27500-ban maximalizálták a szervezők, úgyhogy az első napon pár száz híján teltház is volt.

A második napon a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertjével kezdődik a nap a fesztivál legnagyobb színpadán.

Krisáék délutáni ska fiesztája után ismét a hip-hop-é a főszerep a Heineken Nagyszínpadon, hiszen fél hétkor már a fantasztikus OutKast-páros egyik tagja, Big Boi lép fel a helyszínen. Big Boi hip-hop bemutatója után egy vérbeli popsztárt láthattok a HBS Nagyszínpadán. Mika a kortárs könnyűzene egyik legtehetségesebb előadója, aki várhatóan legnagyobb slágereit előadva szórakoztat majd minket este nyolctól, a Portishead koncertje előtt.

A Portishead a bristoli trip hop legragyogóbb ékköve, egy párhuzamos világból idekerült monolit, melynek csodálatosan csillogó, éjfekete felületein megjelenik mindaz, ami a kortárs zenében igazán fontos: miniatűr és monumentális, szomorú és magasztos. És persze a Heineken Nagyszínpadon túl is van élet, mindenről bővebben a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!