Ökopiaci árak, 2008. január
Termény Árak (forint) Egység
Alma 400-800 kg
Bab 1600-2000 kg
Banán 600-700 kg
Brokkoli 1200-1400 kg
Burgonya 150-400 kg
Cékla 250-450 kg
Citrom 800-900 kg
Csicsóka 300-450 kg
Dió (tisztított) 2000-2400 kg
Fejes káposzta 280-600 kg
Fejes saláta 400-450 db
Feketeretek 250-400 kg
Fokhagyma 1500-2000 kg
Fűszerek 100-250 csomó
Halfilé 1500-2600 kg
Karalábé 200-350 db
Karfiol 1100 kg
Kecskesajt 3600-5300 kg
Kecsketej 460 liter
Kelkáposzta 300-600 kg
Kenyér 320-800 kg
Lilahagyma 500-700 kg
Lilakáposzta 450-600 kg
Lencse 1500-1800 kg
Mák 2000-2500 kg
Mandula (tisztított) 3500 kg
Méz 1150-2000 kg
Narancs 400-800 kg
Paprika 1200-2000 kg
Paradicsom 1200-1600 kg
Pasztinák 250-500 kg
Petrezselyem 900-1500 kg
Petrezselyemzöld 150-200 csomó
Póréhagyma 200-300 db
Retek 250-400 csomó
Sárgaborsó 1500-1600 kg
Sárgarépa 200-400 kg
Savanyú káposzta 500 üveg
Sóska 800-1200 kg
Spenót 1500-1600 kg
Sütőtök 300-900 kg
Tehénsajt 2200-3200 kg
Tehéntej 240-250 liter
Tehéntúró 1200-1300 kg
Tojás 50-58 db
Vöröshagyma 350-500 kg
Zeller 500-800 kg
Zöldhagyma 200-250 csomó
Forrás: Magyar Biokultúra Szövetség