Forró ital cikkek

Télűző forró ital: készíts te is glögg-öt!
A tél csak most keményít be igazán, de talán, ha túl leszünk a mínuszokon, akkor lassan itt lesz már a tavasz is.

Klasszikus forrócsoki tejszínhabbal és macaronnal
Szeretnél valami kellemes, meleg finomságot a nap hátralevő részére? Akkor itt egy fantasztikus klasszikus, ami tökéletesen illik egy őszi délutánhoz! Ettől biztosan felmelegedsz, mert még a vérnyomásod is felpezsdült!

Fűszeres, forró almaital
Hideg időben, karácsonyra készülődve imádom a fűszeres, gyömbéres sütiket és italokat. Ilyenkor a kávémat, vagy például egy gyümölcslevet is téliesítek. Ez az ital egyébként a legjobb módja az almás pite készítésekor keletkező frissen kinyomkodott almalé felhasználásának, nem mintha gond lenne frissen meginni, mindig kétszeres túljelentkezés van rá.

Forró csoki, a bűnös élvezet
Milyen tél az, amelyiknek nem alaptartozéka a forró csoki? Na ugye! Forró csokit tehát mindig inni kell, novembertől márciusig, ha nem is naponta, de hét nem múlhat el csokizás nélkül. Jó minőségű, magas kakaótartalmú csoki kell hozzá, no meg zsíros tej, 30 %-os habtejszín. A többi mellékes.