Életforma.hu


Főzőiskola egyetemi fokon

Főzőiskola egyetemi fokon 

Érdekel más nemzetek konyhája? Szeretnéd tudni, hagyományosan hogyan és mit készítenek a Kajmán-szigeteken, Libanonban, vagy épp Mexikóban? A Pécsi Tudományegyetem és a Yokka Desszertműhely együttműködésének köszönhetően most mindenre fény derül! Próbáld ki!
Most megvadulunk!

Most megvadulunk! 

Miként illik össze a fácánhús az almával és a tormával? Hogyan kell elkészíteni az osso buccot? Mi is pontosan a pejsli? A Vadászok konyhája a klasszikus főzőműsorok elemeit vegyíti a talk show-k könnyed, vidám hangulatával, amelyből a legfinomabb vadreceptek mellett egyéb hasznos ötleteket és főzési technikákat is elleshetnek a nézők. A vadételek kedvelői e kérdésekre is választ kaphatnak minden csütörtökön 17.00-tól, a DoQ műsorán.
Indul az okos főzőiskola!

Indul az okos főzőiskola! 

Sokan, sokféle fogadalmat tesznek, amikor beköszönt az új év.  Aki esetleg azt fogadta meg, hogy idén megtanul főzni, azok számára remek hír, hogy január végén elindult, és a tavasz folyamán még összesen 5 alkalommal várja az érdeklődőket egy igazán „okos” főzőiskola.