Kisokos cikkek

Ne dobd ki az ételt, inkább tervezz okosan! – Elérhető a Nestlé és a SPAR legújabb szemléletformáló kisokosa
Magyarországon a legtöbb élelmiszer-hulladékot a háztartások termelik – ez évente átlagosan 65 kilogramm kidobott ételt jelent.[1] A nem tudatos fogyasztói döntések nemcsak a spórolást nehezítik meg, de még a klímaváltozásért felelős üvegházhatású gázok kibocsátásához is hozzájárulnak.

Segítség szivattyúválasztáshoz
Ha szivattyúvásárlást tervezel, akkor nem árt tisztában lenned az egyes szivattyútípusok működési módjával, hogy az igényeidhez a lehető legjobban passzoló modellt sikerüljön kiválasztanod és megszerezned. Nagyon okos szerkezetek ám ezek, nagyban megkönnyíthetik mindenki életét az iparban, a mezőgazdaságban, de még a magánháztartásokban is.