Magyaros recept cikkek

Kalocsai sertéskaraj
Számtalan módozatot ismerünk, melyekkel változatosabbá tehetjük a húsételeinket. Lehetséges, hogy erről a változatról még egyáltalán nem tudsz, éppen ezért ajánljuk most figyelmedbe.

Bakonyi sertéstokány
Adott egy magyaros, tejfölös, gombás ragu, mely könnyen elkészíthető és igen kedvelt a hazai konyhákban. A legjobb sertéscombból előállítva, de van aki inkább a csirkét választja hozzá. Úgyis jó.

Ezek a jó magyar ételek adták Dzsudzsákéknak az erőt
Dzsudzsák Balázs a Morning Showban elmesélte, milyen érzés volt a címeres mezben játszani, mi hiányzott legjobban a kint tartózkodás alatt és milyen embernek ismerték meg Ronaldot. No meg az is elárulta, milyen ételektől kaptak erőre.

Kocsonya, a téli klasszikus
Ha valamikor, hát ilyen téli hidegben megengedhetjük magunknak a kicsit súlyosabb ételeket is. Egy finom, házi kocsonya például isteni tud lenni. Ha féltjük az alakunkat, inkább a kenyérről mondjunk le!