Patiszon cikkek

Patiszon és csirke, avagy gyere utánam...
Mindig azt mondom, abból kell főzni, ami otthon van, és ez így igaz mindaddig, amíg el nem fogy az, ami otthon volt! Így vélekedik Steffel Csaba. Ma, amikor azon dolgozott a boltban – fűzi tovább a történetet -, hogy mi legyen otthon, egy kedves hölgy ismerőse megkérdezte, mit főzzön ma? Erre azt válaszoltam, hogy még nem tudom, de gyere utánam, és vedd azt amit én, este elolvashatod a receptet, holnap az lesz nálatok is! És ez így is lett!

Mártinál koronával jár a patiszon
Kedvenc biozöldségesem rendre megörvendeztet egy-egy patiszonnal. Kezdetben idegenkedtem tőle, de mára nagyon megkedveltem! Gyorsan királyi fogást készíthetsz belőle! Persze, hogy Neked is először az jut eszedbe, hogy kirántod! Igazad van! Nagyon gyorsan kész, isteni finom, és ha úgy adódik, hogy este 6 után tudsz csak vacsorázni, akkor is nagyon jól esik! És még egy fontos: nem terheli meg a gyomrod! Láss neki!