Pékáru cikkek

Milyen pékáru kerüljön az asztalunkra?
Egyre tudatosabbá válnak a hazai vásárlók a pékáruk vásárlásakor. A többség mindinkább a termékek fajtája alapján választja ki azt, hogy mi kerül otthon az asztalra – derül ki a Jókenyér idén novemberben, 750 fő bevonásával készített, országos, online kutatásából.

Zsemlét otthon, reggelire
Érdemes megtanulni a kenyér- és pékáru sütés alapjait, mert sok szempontból kedvezőbb otthon megsütni ezeket, mint a boltban megvásárolni őket. Egyrészt ha otthon készülnek, tudjuk, mit tettünk bele, illetve főleg mit nem, másodszor az otthoni a legtöbb esetben finomabb, mint a bolti tucatáru, ráadásul a dagasztás kikapcsol, a végeredménynek lehet örülni, szóval igazi lélekápoló dolog a sütés.

Fincsi friss sarok
Kérem, tegye tele 95-össel, és adjon egy kiló kenyeret! Egyre több helyen lehet majd így tankolni a MOL-nál. Legutóbb Budapesten, a Vágány utcai benzinkútnál adták át a hét minden napján nyitva tartó, kávét, pékárut, szendvicseket is kínáló, úgynevezett Frech Cornert.