Életforma.hu


Mangalica oldalas házi barbecue-szósszal kemencében sütve 

A kemence isteni dolog, de Gazdag Tamás, a HomeCatering.hu vezetője elárulta, ezt a receptet nyugodtan elkészítheted a sütőben is. Ezt az isteni oldalast a Nivegy-völgyben kóstolhatod meg a Tagyon Birtokon. A házi barbecue-szósz receptjét már elmeséltem, azt tálald hozzá!

Házi barbecue-szósz a Tagyon Birtokról 

Itt a nyár, itt a grillezések ideje. Igazán különlegessé teheted a partit ezzel a recepttel. Boltban mindenki tud venni egy üveggel, de ilyen élő ízeket másképp nem tudsz varázsolni! A HomeCatering.hu séfje, Gazdag Tamás elárulja a titkot: még fahéj is lesz benne!   

Jegyezd meg: Nivegy-völgy! 

Egy kerékpár és egy tábla jelzi Zánka felől, a 71-es úton, hogy Barátom, ha felhajtasz a Tagyon Birtokra, azonnal ingyen fröccsöt vagy bodzaszörpöt kapsz! És ki tudna ellenállni a csábításnak egy jó kis tekerés után! Ami pedig ott vár, az a pazar kilátás, a béke, a madárcsicsergés, a szép kirándulások, a vitorlázás, a kemencében sült ételek, a páratlan helyi borok, szörpök, mézek...   

Mangalicás lecsó 

Lágy balatoni lankák ölében készült ez a lecsó előételnek. Minden ami benne van, a Nivegy-völgy termése - volt tavaly. A Tagyon Birtok gasztronómiájáért felelős HomeCatering.hu alapító-tulajdonosa, Gazdag Tamás augusztusban tette el hagyományos módon magát az alapanyagot. Tartósítószer nincs benne.  A mangalica is saját nevelésű sertésből vált kolbásszá, szalonnává. Most azonban olyan receptet küld nektek, amit azonnal használni tudtok, amint beérik az első paradicsom, paprika!