Életforma.hu


Otthon, Nigellánál

Otthon, Nigellánál 

A mindig gyönyörű és inspiráló Nigella Lawson legújabb, hatrészes sorozatában megmutatja, miért is olyan jó a családdal vagy a barátokkal körbeülni az asztalt, s közben pedig kiváló ételeket enni. De ami ennél is fontosabb, a műsor az otthoni sütés-főzést helyezi a középpontba.
James Martin új sorozattal várja rajongóit

James Martin új sorozattal várja rajongóit 

James Martin tévés szakács Franciaországot veszi célba vadonatúj főzős-utazós sorozatában, melynek címe: James Martin: Kalandozások Franciaországban. Ellátogat azokra a helyekre, melyek kulináris pályafutására a legnagyobb hatással voltak, és szakmai példaképe, Keith Floyd, a 2009-ben elhunyt, szintén brit sztárszakács és televíziós személyiség emléke előtt is tiszteleg.
Széll Tamás ismét a TV Paprikán

Széll Tamás ismét a TV Paprikán 

Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.
Havas Dóra megnyitja álmai cukrászdáját

Havas Dóra megnyitja álmai cukrászdáját 

Havas Dóra megsüti az álmait, és erre a nézőket is megtanítja. A népszerű gasztroblogger legújabb műsorában azoknak az édességeknek az elkészítését mutatja be, melyek a legkedvesebbek számára. Április 15-én a TV Paprikán indul a Havas Dóra: Álmaim cukrászdája, mellyel a húsvéti készülődéshez is ihletet ad.
Mi van a hűtőben?

Mi van a hűtőben? 

Ez a címe a TV Paprikán induló praktikus, új, saját gyártású műsornak. Főszereplői pedig: Havas Dóra, a gasztronómia rajongója, aki főz-süt, mindezt megírja, vagy épp tv-műsorban mondja el, és mutatja meg, mint épp most is; Bede Róbert mesterszakács, aki több mint tíz év alatt mintegy 30 gasztronómiai műsort készített a csatorna lelkes nézőinek; valamint Kapusi Gerti, akinek minden álma a sütemény.
Pékfivérek - új sorozat a TV Paprikán

Pékfivérek - új sorozat a TV Paprikán 

A családi vállalkozásban dolgozó Tom és Henry szerint a brit ételek népszerűtlensége teljesen alaptalan, hiszen Nagy-Britannia híres a lelkes, elkötelezett termelőiről, akik mind kiváló alapanyagokat biztosítanak ahhoz, hogy végül remek fogások készüljenek az otthonokban is.