>
Facebook hozzászólás

7 tuti outfit a szürke hétköznapokra

Klasszikus, kifinomult, elegáns, játékos vagy kényelmes megjelenés… Te melyiket szereted igazán? A Premier Outlet stylistja összeállított 7 tuti szettet, amelyet a hét bármely napján viselhetsz és felejthetetlenné varázsolhatod a megjelenésed a szürke hétköznapokon. A férfiakról sem feledkeztünk meg… És ne feledd, remek darabokhoz juthaszt hozzá a leárazásokon!

 

 

Valami vadság

Valami vadság, Kép: biatorbágyi Outlet
Valami vadság, Kép: biatorbágyi Outlet

A modern nő igazi királylánynak érezheti magát ebben az összeállításunkban. Az egymással harmonizáló árnyalatok, az arany és fekete az egész szettet jellegzetessé teszi. A szőrme egy olyan kifinomultságot sugároz, amely mellé bőven elegendőek a visszafogottabb kiegészítők.

Modern elegancia

Modern elegancia, Kép: biatorbágyi Outletközpont
Modern elegancia, Kép: biatorbágyi Outletközpont

A modern nő ruhatárából nem hiányozhat olyan klasszikus alapdarab, mint a farmer. A blézer, masnis blúz és farmer kombinációja könnyed eleganciát sugároz. Egy piros árnyalatú borítéktáskával és egy vörös rúzzsal izgalmassá és egyedivé varázsolhatjuk a szettünket.

Városi elegancia

Városi elegancia, Kép: biatorbágyi Outletközpont
Városi elegancia, Kép: biatorbágyi Outletközpont

A fekete és piros kombinációja nemcsak erőt és vadságot, de egyfajta játékosságot is csempész minden szettbe. A feszes szabások és éles kontúrvonalak teszik felejthetetlenné a szetted. Kiegészítőnek mindenképp az arany és piros árnyalat dominanciáját ajánljuk.

Álmodni jó

Álmodni jó, Kép: biatorbágyi Outletközpont
Álmodni jó, Kép: biatorbágyi Outletközpont

Álmodjuk meg közösen a tökéletes péntek esti szettet! Az összeállításban a vezető árnyalatok nem is lehetnének mások, mint a vörös és a fekete. A vadító klasszikusok letisztult eleganciát sugallnak.

Csillámlány

Csillámlány, Kép: biatorbágyi Outletközpont
Csillámlány, Kép: biatorbágyi Outletközpont

Ezüstös csillogás, amelyben még jobban tündökölhetünk. A kényelem elsődleges szempont bármilyen alkalomról is legyen szó. Ezért is ajánljuk Valentin napra a most nagyon divatos rakott szoknya és bomber dzseki kombinációját.

Nagyvárosi lüktetés

Nagyvárosi lüktetés, Kép: biatorbágyi Outletközpont
Nagyvárosi lüktetés, Kép: biatorbágyi Outletközpont

Összeállításunkban mind a kényelem, mind pedig az elegancia szerepet kapott. Az ing és hosszú ujjú pulóver kombinációval a laza hatás mellett a modern lüktetés sem maradhatott el. A piros színt a férfiak is bátran viselhetik.

Férfiasan tökéletes

Férfiasan tökéletes, Kép: biatorbágyi Outletközpont
Férfiasan tökéletes, Kép: biatorbágyi Outletközpont

Egy hangsúlyos kiegészítő is elég a kifinomult megjelenéshez, azonban ha több bőr textúrát csempészünk egy összeállításba egyszerre lehetünk sportosan lazák és elegánsak is. A bőrkesztyű és bőr öv kombinációval sosem nyúlhatunk mellé.

Bátran használjátok a piros színt, hiszen egy-egy jól kiválasztott darabbal tökéletes megjelenést kölcsönözhettek magatoknak. Nem utolsó sorban a környezeted is értékelni fogja. Nyűgözz le mindenkit!

Ünnepi divattippek, nemcsak szerelmeseknek
A tél utolsó ünnepnapja nem csupán a szerelmeseké! A hazai divatbloggerek szerint a Valentin-nap minden nőnek szuper alkalom arra, hogy a szokásostól kicsit eltérő öltözetben tündököljön. Tippjeik következnek most szingliknek, párkapcsolatban élőknek és családanyáknak.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…

Leküzdhető a félelem a fogorvostól

Szorongást válthat ki bennünk a fogorvosi fúró hangja, és egyes kutatások szerint a kezelés közben az ősi túlélési…
1 / 1 508

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

OTTHON

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…

Nyissunk ablakot a városi legendákra

Amikor lakásfelújításon vagy épp építkezésen gondolkozunk, az ablakok sokszor nagyon kis hangsúlyt kapnak a…
1 / 350

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!