Facebook hozzászólás

A szerkesztő adásra készül

Nem titok, szeretem, ha minden nap úgy léphetek ki az utcára, hogy mindenem tipp-topp, rendben van! Ehhez persze nemcsak a tökéletes belső egyensúly szükségeltetik, hanem a külcsíny is! Az sem titok, hogy már nyolc éve szerkesztek, vezetek egy európai parlamenti műsort a Zugló TV-ben. Ahhoz pedig frizura kell! Ezért keresett, és talált meg egy világcég, hogy teszteljem a hajszárítójukat… Két hétig így készült adásra a frizurám!   

Nincs olyan nő, aki ne szeretne mindig úgy kinézni, mintha skatulyából húzták volna ki! De hogy ki mit tesz meg érte, az már más kérdés. Egy biztos, életünk csak egy van, de kifogásunk akad bőven, ha valamit nem akarunk! Nos, én a nagy küzdők sorába tartozom e téren – persze több-kevesebb sikerrel.

Hajat szárít a szerkesztő, Kép: Garai Emília
Adásra készülök…, Kép: Garai Emília

Minden héten új műsorral jelentkezik a Zugló TV-n az Együtt Európában című magazin. Tehát minden héten minimum egyszer hajnalban kelek, hogy reggel 8-ra kisminkelve, friss frizurával a kamerák elé állhassak! Mint kiderült, minél gyorsabban forog az idő kereke, annál több időt kell fordítanom az egészségemre, a bőrömre, a hajamra… Így talált rám, és keresett meg egy világcég, hogy tudományos kutatásainak eredményeit hazai környezetben is ellenőrizzem, vagyis, hogy kipróbáljam egy különleges technológiával gyártott hajszárítóját. Nagyon büszke voltam a feladatra, de hogy még hitelesebb lehessek, megkértem azt a hölgyet, aki évek óta készíti a frizurámat, jól ismeri a hajamat, hogy ő is értékeljen! Köszönet Neki is!

Mindketten megállapítottuk, hogy minden korábbi hajszárítós szerkezettel ellentétben már megjelenésében is csodálatos! Például azért, mert a “motor részt” nem a fejében, hanem a nyelében rejtették el. Tökéletes a szárítás, a hőfokbeállítás, vagyis nem tudja kiszárítani, ne adj ég, szétégetni a hajat, a hajvéget! A formázáshoz szükséges különböző szűkítők remekül funkcionálnak, a göndörítő fej pedig egyenesen remek. A fodrásznőm azonnal el is fogadná, mert neki, akinek ez munkaeszköz, fontos a berendezés rendszeres tisztítása is: az pedig könnyű és praktikus! Ő még annyit tett hozzá, hogy miután a gép súlypontja nem a fejben, hanem a nyélben található, így az egyébként nem túl nagy terhelés nem a csuklót, hanem a vállat érintheti.

Ez a legnépszerűbb sminktetoválás
Az idősebb és a fiatalabb korosztálynál is a szemöldöktetoválás a leggyakoribb, de az arc összhatásának frissességében elmaradhatatlan szerepet játszik az ajaksatírozás és a szemhéj tetoválás is. Szóval, izgis egy év előtt állunk!

Egy biztos, gyorsabban lett szép frizurám, és valamivel lágyabbá vált a hajam. Ez azért jó, mert nem kellett agyonlakkozni, és még a mindent látó kamerák előtt is sokkal természetesebben viselkedett női koronám! Jól érzetem magam!

A cég – bármennyire furcsa – eredendően a fafeldolgozáshoz találta ki ezt a technológiát. Azóta számos területen próbálta ki – sikerrel. Négy évet és 50 millió fontot áldozott arra, hogy megértse a haj tudományát és a meglévő hajszárítók problémáit, hogy aztán valami jobbat fejleszthessen ki – egy olyat, amely halk, gyors, könnyű és intelligens. Azt kell mondanom, hogy ebben a szerkezetben valóban minden van, mit Sir James Dyson OM, a Dyson alapítója és elnöke hitvallásában megfogalmazott: Mi azokat a problémákat oldjuk meg, amelyek fölött mások átsiklanak. Mi jobb technológiát tervezünk, majd elmagyarázzuk, hogy mitől jobb. A lehetetlen hajt minket előre.”

…És a műsoraim is jól sikerültek!…

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

HÍREK

1 / 1 146

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!