Facebook hozzászólás

FEDÉLZETI TRÜKKÖK NŐKNEK

Az egekben szárnyal majd a szépséged

Ha nyaralás, akkor nap, tenger és repülős utazás! De a páratartalom a gépen akár háromszor szárazabb lehet, mint a Szahara sivataga, így egy rövid repülős utazás is megterhelheti a bőrödet. A légikisasszonyok jól kipróbált fedélzeti szépségápolási trükkjeivel azonban leszállás után is te lehetsz a terminálban a legfrissebb és legragyogóbb!

Repülőgép, utasszállító, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Csekkolj be a mosdóba és utazz sminkmentesen

Lehetőség szerint ne viselj semmilyen arcfestéket az utazás alatt, mivel a kabin száraz levegője egy nehéz sminkkel keveredve tökéletes táptalajt alkot az esetleges pattanásokhoz és gyulladásokhoz. Becsekkolás után, de még beszállás előtt, ugorj be a női mosdóba, és végezz egy gyors arctisztítást. Van olyan szuper-kompakt kütyü, amelyik 1 perc alatt eltávolítja arcodról a szennyeződéseket, a faggyút és elhalt hámsejteket, felkészítve bőrödet a repülős utazáshoz. Smink nélkül utazva pedig a fedélzeti szépségápolásnak sem szabhat semmi határt!

Kép: pexels

Készítsd elő a beszállókártyádat, ja, és a vizes palackod

A hidratálás a ragyogó, egészséges bőr titka is, amely a páratartalom csökkenése miatt rendkívül gyorsan kiszáradhat. Tudtad például, hogy egy 10 órás repülőút alatt a nők akár 1,6 liter, a férfiak pedig akár 2 liter vizet is veszíthetnek? Ezért olyan fontos a folyamatos folyadékbevitel! A repülés előtti 24 órában már növelheted a vízmennyiséget, hogy emeld a hidratáltsági szintedet, a levegőben pedig 2,5 dl/óra vízbevitellel számolj.

Repülőgépes neszeszer, Kép: foreo
Repülőgépes neszeszer, Kép: foreo

Fedélzeti finomságok

Nem, nem a földimogyoróra gondolunk, hanem a bőrödnek szánt finomságokra! Kompakt és egyszerű módon frissítheted fel az arcodat például egy kis rózsavizes arcpermettel. Legyen az ülésed közelében, és használd többször, amikor csak jólesik!

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy növeld bőröd nedvességtartalmát és puhaságát, az a maszkolás – de okosan. Ha nem akarsz egy 30 perces maszkot feltenni a teljes utazóközönség szeme láttára, használd a már jól ismert ufót! Az okosmaszk-készülék − a tradicionális fátyolmaszkokkal ellentétben − mindössze 90 másodperc alatt kínálja a luxus arckezelések összes élményét és hatását.

Ufó lopakodott a táskámba

Ufó-meg-fiatal-hölgy, Kép: foreo
Kép: foreo

Kilencven másodperc alatt Sophia Lorent varázsolok belőled – ígérte egy kedves hölgy, amikor arra kért, teszteljem egy új szépségápoló berendezésüket.  Zűrös, pörgős egy újságíró élete, kevés időm marad a kozmetikusra, az arcápolásra, gondoltam, kipróbálom, hiszen nem jelenhetek meg sehol nyúzott arccal. Jött is az alkalom, egy kétnapos sajtóesemény Szentgotthárdon és Stájerországban. Sok remek programunk volt, és nekem mindenütt toppon kellett lennem – mindezt kevés és könnyű csomaggal. Sok külföldi forgatás után ebben már rutinom van…

A felhők fölött mindig süt…

Csak azért, mert egy repülőgépen ülsz, nem jelenti azt, hogy az UV-sugarak messzire elkerülnek. Valójában a nagy magasságban nagyobb az esélye a bőrkárosodásnak, mert közelebb vagyunk a naphoz, és minél feljebb vagyunk, a levegő annál vékonyabb, amelyeken a káros sugarak könnyebben áthatolnak. Azért nincs ok a pánikra, az ablak mellé is nyugodtan kérj helyet, egyszerűen csak ne felejts el a naptej használatát!

Emirates stewardess, részlet, Kép: flickr
Kép: flickr

Ultramenő piros ajkak

Az Emirates stewardessek védjegye, de miért ne használhatnád Te is? Az ő bevált trükkjük a sugárzó és kifinomult landing-look-ra a ragyogó piros rúzs! A fogak fehérebbnek tűnnek, és minden outfitet egyedivé varázsol! Egyedül a megfelelő árnyalatra figyelj, keress olyat, amelyik hozzád a legjobban passzol és nincs más hátra, mint hogy meghódítsd a célállomást!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Eldorádó!!! Frontmentes hétvége jön!

Végre azt mondhatjuk, hogy nem érkezik front a hétvégén! Sőt, napos lesz az idő! Gyerünk kirándulni, sétálni,…

Hashimotóval sem lehet jód a terhességgel!

A pajzsmirigy zavarai az egész életre képesek rányomni a bélyegüket. Nagy szerencsénkre ezen ma már az…
1 / 1 506

OTTHON

Dobd fel a karácsonyt egy fakoronggal!

Mutatunk néhány stílusos tippet, amivel feldíszítheted a lakást már az ünnepek előtt. A cél, hogy használj…

Felszökhet a láz a lakásvásárlási piacon

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az újépítésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5…
1 / 350

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!