>
Facebook hozzászólás

NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENI…

Még nincs hároméves, de máris a kifutó sztárja

Dubajban annyira megszerették Borsos Zorkát, hogy többször visszatapsolták a színpadra. A tavaszi International Kids Fashion Week legfiatalabb résztvevője májusban lesz három éves, mégis többször profi modellként vonult végig a színpadon, angol nyelvű bemutatkozása pedig felért egy kis showműsorral.

Néhány napja tért haza Borsos Zorka és családja az Egyesült Arab Emírségekből, ahol a tavaszi International Kids Fashion Week-en vettek részt. A 2,5 éves kislány egy véletlen folytán került a kifutóra, de meglepően sikeresen zárult számára a dubaji divathét.

− Csak azután derült ki, hogy csak három éves kortól lehet jelentkezni, hogy befutott a jelenetezési lapunk, lefoglaltuk a repülőjegyet és a szállást. Amikor megkérdeztük a szervezőket, hogy nem gond-e Zorka kora, azt mondták hogy szívesen látják, de nem lesznek korabeli gyerekek, és ő lesz a divathét történelmének legfiatalabb résztvevője. Úgy döntöttünk, hogy így is elmegyünk, és szerintem nagyon jól döntöttünk − mondta Zorka édesanyja, Labányi-Borsos Judit.

Zorka integet, Kép: sajtóanyag
Zorka, Kép: sajtóanyag

A kislány profin vette sorra az akadályokat: ügyesen megtanulta a koreográfiákat, begyakorolta a bemutatkozó szövegét és szinte profi modellként mutatta be a nemzetközi divattervezők gyermekruháit.

ZorkZorka a kifutón, Kép: sajtóanyag
Zorka a kifutón, Kép: sajtóanyag

− Nagyon büszkék voltunk rá! A legjobban talán a bemutatkozásánál hatódtam meg, mert olyan aranyos volt, hogy többször visszatapsolta őt a közönség. Angolul kellett elmondania egy rövid szöveget, de kibújt belőle a gyerek: produkálta magát, puszit dobott az embereknek, kis showműsort csinált − mesélte Labányi-Borsos Judit, aki néhány hónappal ezelőtt még nem is gondolta volna, hogy egy nemzetközi divathéten szerepel majd a kislányával.

Mint mondta, Zorka igazi fiús kislány: a kisautók mindig jobban érdekelték mint a babák, ezért szerette volna megmutatni neki, hogy milyen érzés, ha szép képek készülnek róla.

Zorka Dubajban, Kép: sajtóanyag
Zorka Dubajban, Kép: sajtóanyag

Tavaly elvittem egy fotózásra, ahol igazi kis hercegnőt csináltak belőle. Ott ismerkedtem meg a FashionKids Hungary modellügynökség vezetőjével, Bartolovics Ildikóval, aki olyasmit hozott ki belőle, amit addig még soha senki. Már az autóban hazafelé menet megkérdezte, hogy mikor jövünk legközelebb. Onnantól nem volt megállás: néhány hónap leforgása alatt számos fotózáson vettünk részt, idén januárban bébi kategóriában ő lett Budapest szépe, és már Dubajt is megjártuk − tette hozzá a büszke anyuka.

Nem kell félni a gyermek-szépségversenyektől – mondja a szakértő

– Magyarországon is egyre elterjedtebbek a gyermekeknek rendezett szépség- és modellversenyek. Sokan támadják azokat a szülőket, akik ilyenekre nevezik be a gyermekeiket, ők azonban a szervezők szerint valószínűleg nincsenek tisztában az ilyen rendezvények menetével és pozitív hatásaival – mondta a hazai gyermekeknek szóló szépség- és modellversenyeket szervező Kids Model Management Agency Hungary vezetője, Kovácsné Lili.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mit tegyek, ha rájövök, hogy demenciám van?

Jelentős változásokat hoz a te és szeretteid életében az Alzheimer-kór korai stádiuma (vagy enyhe Alzheimer-kór).…

Süss fel nap, fényes nap, …

Elkezdődött a december, és ezzel együtt ránk tört a tél is! A markáns front mögött sarkvidéki levegő zúdult be a…
1 / 1 508

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!