Facebook hozzászólás

Mihalik Enikő: Mindenki feszeng kicsit a saját testében

Nagyon tudatosan menedzseli életét Mihalik Enikő, aki modellkarrierje csúcsán áll. Bár jó dolognak tartja az  úgynevezett fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk elvet, saját bevallása szerint lustának tartaná magát, ha nem járna el rendszeresen edzőterembe. Az InStyle-nak azt is elárulta, hogy még egy szupermodellnek is vannak gátlásai, és arról is beszélt, mit tart saját gyenge pontjának.

Enikő már befutott szupermodell, de a mai napig tisztelettel és szakmai alázattal áll hozzá minden egyes munkához. Véleménye szerint a modell „csak” eszköz abban, hogy a tervező, a fotós és a stylist meg tudják valósítani az elképzelésüket.

Mihalik Enikő, Kép: InStyle
Mihalik Enikő, Kép: InStyle

Magyarország büszkesége különösen odafigyel a közösségi média jelenlétére is, és most elárulta a tökéletes Insta-szelfi titkát. Bizony ő is rengeteg fotót készít, mire végre egy megtetszik neki.

– Én is ember vagyok! Nézd meg a telefonomban a fotókat: szelfi, szelfi, szelfi, szelfi…Filtert kevésbé használok, van egy szuper appom, amival természetesre tudok photoshopolni bármit. Enélkül nem teszek föl semmit. Alakot viszont nem retusálok, inkább addig tekergek meg szívom be a hasam, amíg jó lesz a kép. –

Még soha nem történt meg vele, hogy ne szerezte volna meg, akit akart. Mindig megérzi, ha valakivel nincs meg a kémia, és nem is érdeklik az olyan pasik, akiknek ő nem tetszik meg. Azonban még egy szupermodellnek is vannak gátlásai. A topmodell szerint még a legtökéletesebb nők is feszengenek az ágyban.

– Mindenki feszeng kicsit a saját testében. Én nem vágyom más testébe, és amíg a legjobbat ki lehet hozni ebből, addig műtétre nem gondolnék. De nem zárom ki, hogy egyszer esetleg szóba jöjjön. A „fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk” jó elv addig, amíg nem kifogás a lustaságra. Tök jó annak, aki így érez és tényleg tud így élni, de én lustának tartanám magamat, ha nem mennék le az edzőterembe. Ha valami másnak nem tetszik rajtam, nem érdekel, de ha nekem nem tetszik valami, abból megpróbálom a legtöbbet kihozni. Kivéve az antennáimat, az arcom körülötti göndör babahajakat, azok reménytelenek. Képtelenség őket lelapítani és nem nőnek meg soha. –

Rátonyi megmutatja, hogy szereti Magyarországot?
Rég találgatják a közmédia nézői, hogy mi lesz Rátonyi Kriszta sorsa. A fiatal műsorvezető már elköszönt az M2 Petőfi TV nézőitől, akik két és fél éve rendszeresen láthatták esténként az Én vagyok itt című műsorban. Most kiderült, hogy Kriszta új feladatot kapott: a Duna Televízió Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjének egyik csapatkapitánya lesz.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Eldorádó!!! Frontmentes hétvége jön!

Végre azt mondhatjuk, hogy nem érkezik front a hétvégén! Sőt, napos lesz az idő! Gyerünk kirándulni, sétálni,…

Hashimotóval sem lehet jód a terhességgel!

A pajzsmirigy zavarai az egész életre képesek rányomni a bélyegüket. Nagy szerencsénkre ezen ma már az…
1 / 1 506

OTTHON

Dobd fel a karácsonyt egy fakoronggal!

Mutatunk néhány stílusos tippet, amivel feldíszítheted a lakást már az ünnepek előtt. A cél, hogy használj…

Felszökhet a láz a lakásvásárlási piacon

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az újépítésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5…
1 / 350

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!