Facebook hozzászólás

DIVATBEMUTATÓ

Zoób Katti szamarai holdfényes sétára indulnak

A letisztult elegancia lengi be a füredi Blaha utcát augusztus 19-én este 9-kor. Egy különleges éj erejéig bárki gyönyörködhet a modern nő világvárosi öltözékeiben, a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night alkalmából. A divatház 25. évfordulóját ünneplő, kézműves és couture technikákat ötvöző őszi-téli kollekciójának holdfényes divatbemutatója ingyen várja az érdeklődőket, a művészetkedvelőket.

Az izgalmas és nőies kollekció Sonia Delaunay, az 1910-es, 20-as évek kiemelkedő festő- és textilművésze munkásságából merít, így a geometrikus szabásvonalak meghatározó szerepet kapnak a saját tervezésű mintákban. A Zoób Katti életében több mint 30 éve jelentős és visszatérő szamárminta ezúttal Geraldine Toucourt francia festőművész karakterisztikus szamárfestményeinek megidézésével születik újjá – mindez még egyedibbé varázsolja az ellentétek harmóniáját, amely az idei  őszi-téli kollekcióban is központba kerül.

Az új kollekciók – akárcsak az eddigi különlegességek – hosszú távra szóló ígéreteket váltanak be, magas minőségüknek és a rafinált kombinálhatóságuknak köszönhetően.  Fontos üzenete továbbá a brandnek, hogy ezek a kézzel készült elemek nemcsak egy kiemelt fogyasztói réteg kedvenc darabjai lehetnek: a változatos felhozatal miatt mindenki megtalálja azt a típust, ami tökéletesen kiegészíti a saját ruhatárát.

Zoób Katti szamarai, Kép: sajtóanyag
Zoób Katti szamarai, Kép: sajtóanyag

„Szeretnénk mindenkinek, de még saját magunknak is új utat mutatni az idei produkcióval és azzal a gesztussal, hogy egy másik fontos,

Balatonfüred, Blaha Lujza utca, Kép: wikimedia

a miénknél fiatalabb márkát is meghívunk ennek a jelentős 25-ös számnak az ünneplésére – egyúttal nyitunk arra, hogy valaki más divatüzenete is helyet kapjon nálunk. Füreden már hagyományt teremtettünk ezzel a 6 éves múltra visszatekintő eseménysorozattal és a sokféle kulturális üzenettel, amelyek, akár egy praktikus, modern ruhatár darabjai, képesek kapcsolódni, szezonról szezonra.” Így invitál minket korunk egyik legismertebb divattervezője.

A 25 éves divatház idén vendégül hívja a NUBU kortárs divatmárkát és Jurák Bettina kortárs táncművészt is.

Nem nyúlcipőt húzunk az ősszel

Láncainkat ősszes sem veszítjük el, Kép: deichmann
Kép: deichmann

Még javában tombol a nyár, de a divatkreátorok már az ősz felé kacsingatnak. Vajon mit látnak „cipőfronton”? Rita Ora brit énekes és dalszerző lerántja a leplet, és meg-mutatja, miben járunk majd jól?

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 159

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!