Facebook hozzászólás
162

1800 gyerek mosolyrekordja a Signal Dentibuszon

Az Unilever Magyarország Kft. által működtetett Signal Dentibusz mozgó fogorvosi rendelőnek köszönhetően egy új és eddig egyedülálló rekord született Magyarországon. A Signal rekordkísérletéhez, közel 1800 gyermek adta mosolyát.

A Signal Dentibusz idén is számos városba és rendezvényre látogatott el, fedélzetén Dr. Pongrácz Judit fogszakorvossal, aki több száz gyermek fogászati szűrővizsgálatát látta már el a Dentibusz országjáró útjai során.

 ” Az elmúlt tíz évben javult valamelyest a 14 éven aluli gyermekek fogainak állapota hazánkban, azonban még mindig lenne mit javítani a helyzeten. A tapasztalataink alapján a gyermekeknél a legtöbb esetben a fogápolással van baj, széles körben előfordul a fogszuvasodás problémája már óvodás és általános iskoláskorú gyermekek körében, illetve főleg az általános iskolások között figyelemre méltóan nagy számban jellemző a fogszabályozó szükségessége. A fogszuvasodásnak gyakran az az oka, hogy az esti fogmosást követően a gyerekek még esznek, vagy isznak valamit, a fogak nem megfelelő elhelyezkedése pedig a nem elegendő rágás következménye. A helyes fogápolás és a rendszeres nyers zöldség és gyümölcs fogyasztása segítséget jelenthet a problémák elkerülésében. ” – számolt be a tapasztalatairól Dr. Pongrácz Judit, a Signal Dentibusz fogszakorvosa.

A Signal Dentibusz küldetése a tökéletes mosolyról szól, célja, hogy minél több gyermek és családjuk figyelmét felhívja a rendszeres és helyes szájápolás fontosságára, hogy már egészen fiatal korban elsajátítsák és megszokják a fogaik egészségesen tartásához szükséges napi szájápolási teendőket.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!