A legszebb nők legtitkosabb trükkjei
Gyönyörűek voltak és híresek. Férfiak ezrei imádták őket, legtöbbször persze hiába, ezek a nők ugyanis elérhetetlenek voltak a „pórnép” számára. Kleopátra, Marie Antoinette és Erzsébet királyné azonban mindannyian sokat harcoltak azért, hogy külsejük olyan legyen, hogy mindenki elámuljon. Nézzük, milyen szépségápolási titkaik voltak!
Ez az aprósütemény sem tartalmazhatott sok kalóriát, ezt Sisi nem is engedte volna meg szakácsnőjének. Így mindössze 90 g vaj, 250 g liszt, 30 g cukor és víz alkotta a tésztát. Ebédre egy darab párolt marhashúst és egy pohár vörösbort kért, vacsorára pedig erőlevest. Ezek az erőlevesek szinte koncentrátumok voltak, egyik-másik hat kilogramm marhahúsból készült. A tej volt az egyetlen, amelyet folyamatosan fogyasztott a császárné, ezért kecskéi és marhái még útjaira is elkísérték, hogy mindig frisset ihasson.
Hozzászólás zárolva.