BORKÖLTÉSZET
„…aki issza hóttig él!”
Jó szőlő és jó csapat kell az igazán jó borhoz – árulta el a szekszárdi Eszterbauer János. Már a 10. generációt képviseli a helyi borászcsaládok közül. Ősei tiszteletére borcímkéin a hajdani paraszt-polgári közösség megtestesítőit, nagyszüleit, dédszüleit, az egykori napszámosokat jelenítette meg. Ipacs Géza grafikus ezúttal is rendkívül elegánsan váltotta valóra a család elképzeléseit. A bikavér, a kadarka és a kékfrankos csodás köntöst kapott!
A szekszárdi bikavér
orvosságnál többet ér,
aki issza hóttig él!
Egészségünkre![/bs-text][/vc_column][/vc_row]
Eger és Szekszárd összefog a bikavérért
A két borvidék borászai együtt dolgoznak azért, hogy újrapozícionálják ezt a tradicionális magyar bortípust.
Hozzászólás zárolva.