Facebook hozzászólás
1 742

BORKÖLTÉSZET

„…aki issza hóttig él!”

Jó szőlő és jó csapat kell az igazán jó borhoz – árulta el a szekszárdi Eszterbauer János. Már a 10. generációt képviseli a helyi borászcsaládok közül. Ősei tiszteletére borcímkéin a hajdani paraszt-polgári közösség megtestesítőit, nagyszüleit, dédszüleit, az egykori napszámosokat jelenítette meg. Ipacs Géza grafikus ezúttal is rendkívül elegánsan váltotta valóra a család elképzeléseit. A bikavér, a kadarka és a kékfrankos csodás köntöst kapott!

A szekszárdi bikavér

orvosságnál többet ér,

aki issza hóttig él!

Egészségünkre![/bs-text][/vc_column][/vc_row]

Eger és Szekszárd összefog a bikavérért

szőlő: Pixabay
Kép, Kép: pixabay

A két borvidék borászai együtt dolgoznak azért, hogy újrapozícionálják ezt a tradicionális magyar bortípust.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!