Facebook hozzászólás
106

Együk magunkat eszesre és degeszre! 2.rész

Hans Ulrich Grimm táplálkozás szakértő Németországban megjelent könyvében azt állítja, valamennyi táplálék közvetlenül hatással van az agyunk működésére, így helytelen étkezéssel hosszú évek múltán komoly kárt tehetünk benne.

Turmixoljunk, vagy majszoljunk, a lényeg, hogy kerüljük a gyors-, a fagyasztott-, a készételeket. Annál frissebbek maradunk szellemileg, minél több természetes és feldolgozatlan élelmet fogyasztunk!

 

Forrás: www.bild.de





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!