Facebook hozzászólás
106

Együk magunkat eszesre és degeszre! 2.rész

Hans Ulrich Grimm táplálkozás szakértő Németországban megjelent könyvében azt állítja, valamennyi táplálék közvetlenül hatással van az agyunk működésére, így helytelen étkezéssel hosszú évek múltán komoly kárt tehetünk benne.

Turmixoljunk, vagy majszoljunk, a lényeg, hogy kerüljük a gyors-, a fagyasztott-, a készételeket. Annál frissebbek maradunk szellemileg, minél több természetes és feldolgozatlan élelmet fogyasztunk!

 

Forrás: www.bild.de





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…
1 / 3 462

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!