Facebook hozzászólás
162

Együk magunkat eszesre és degeszre, ne ….ére!

Hans Ulrich Grimm, német táplálkozás szakértő szerint az ízfokozók,színezőanyagok és stabilizátorok igazolhatóan hatnak az agyi funkciókra, mégpedig károsítva azokat.

A B-vitamin aktív résztvevője az agyi-, és idegi folyamatoknak, hiánya folytonos fáradtsághoz, ingerültséghez, feledékenységhez, memóriazavarhoz vezethet. B-vitamint leginkább a gabonafélékből juttathatjuk testünkbe. A szürke agysejteknek különösképpen a B-vitamin folsav tesz jót, ezért együnk minél több spenótot, édesköményt, babot, salátát, májat, spárgát, tojássárgáját, diót, paprikát és fehérkáposztát.

(folyt.köv.)





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!