Facebook hozzászólás
77

Figyelj! A sok hústól rokkant is lehetsz!

Nem is olyan régen az orvostudomány még úgy vélekedett, hogy a fölös fehérjemennyiség a vesén keresztül kiürül. Mára bebizonyosodott, hogy ez nem igaz.

Lúgképző valamennyi gyümölcs, a legtöbb zöldség – különösen a burgonya, a gyökérfélék, az uborka , a tök, a csicsóka, a hagyma, a foghagyma, – a búzakorpa, a búzacsíra, a gesztenye, a füge, a datolya és a fűszernövények.

De például savképzők a hüvelyesek, a diófélék, a fehérlisztből készült ételek, és az édességek is.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!