Finom ételekkel: gyorsan, éhezés nélkül fogyjon 5 nap alatt 4 kilót!
Nem csak kétszersültet, ízetlen, vízben főtt tojást és öntet nélküli salátákat ehet! Végre itt egy fogyókúra, amellyel az is lefogyhat, aki nem bírja nélkülözni az étrendjéből az ízeket!
Vacsora
Sajtos tál
Elkészítés:Megmosunk, megtisztítunk 20 dkg újburgonyát, és egészben puhára főzzük, ha kész félbevágjuk. A retket megmossuk, megtisztítjuk, felszeleteljük, és összekeverjük a krumplival. Leveskockából 1 dl levest készítünk, belekeverünk 2 tk. olajat, 1 tk. ecetet, és a burgonyára öntjük. Apró kockákra vágunk 3 dkg zsírszegény sajtot, és a salátára szórjuk.
350 kcal
3. nap
Ebéd
Tojás mustármártásban
Elkészítés:Megmosunk, megtisztítunk 20 dkg újburgonyát, és egészben puhára főzzük. Keményre főzünk 1 tojást. Felforrósítunk 1/8 l tejet, belekeverünk 1 tk. étkezési keményítőt, 6 ek. húslevest (kockából), és besűrítjük. Hozzáadunk 1 tk. csípős mustárt és 1 ek. kapribogyót. Levesszük a tűzről, és még 2 ek. 12%-os tejfölt is belekeverünk. Ízesítjük. A tojást meghámozzuk, kettévágjuk, tányérra tesszük, és leöntjük a mártással. A burgonyával fogyasztjuk.
350 kcal
Vacsora
Paradicsomos túró
Elkészítés:Megmosunk, megtisztítunk 20 dkg újburgonyát, és egészben puhára főzzük. Lehúzzuk 3 paradicsom héját, húsát kis kockákra vágjuk. Rászórunk fél tk. édesnemes pirospaprikát. Felforrósítunk 2 tk. olajat, és megpároljuk benne a paradicsomot. Hagyjuk kihűlni. Összekeverjük 10 dkg zsírszegény túróval, és ízesítjük. Apróra vágunk 5-6 levél bazsalikomot, és a túrókrémre szórjuk. A burgonyával fogyasztjuk.
330 kcal
4. nap
Ebéd
Dán hal
Elkészítés:Megmosunk, megtisztítunk 20 dkg újburgonyát, és egészben puhára főzzük. Kevés vízben megpárolunk 25 dkg tengeri halfilét (friss vagy mélyhűtött). Közben meghámozunk egy uborkát, hosszában kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsát ujjnyi vastagon felszeleteljük. Megtisztítunk egy zellerszárat, apróra vágjuk, és 2 tk. olajban puhára pároljuk. Hozzákeverünk 1 tk. citromlevet, majd levesszük a tűzről, és 1 ek. 12%-os tejfölt is belekeverünk. Ízesítjük, és hozzáadunk 1 ek. apróra vágott kaprot. A halat az uborkával, a zellerrel és a burgonyával fogyasztjuk.
345 kcal
Vacsora
Svéd sonka
Elkészítés:Megmosunk, megtisztítunk 20 dkg újburgonyát, és egészben puhára főzzük, ha elkészült karikákra vágjuk. Megtisztítunk, megmosunk 2 zellerszárat, és 1 kis pótét. Húsukat 10 dkg gépsonkával együtt kis kockákra vágjuk, és a krumplival összeforgatjuk. Elkeverünk egymással 2 tk. olajat, egy kevés mustárt, 1 tk. ecetet, és 2 ek. húslevest (kockából). A sonkás krumplira öntjük, és salátalevélre halmozzuk. Megszórjuk kaporral, és fogyasztjuk.
340 kcal
Hozzászólás zárolva.