Facebook hozzászólás
106

Fűszerezd meg a diétádat!

A legtöbb diétás, fogyókúrás recept előírja, hogy kerüljük az erős fűszereket, csökkentsük a sófogyasztást. Mivel lehet mégis ízletessé tenni a zsírban, kalóriában szegény ételeket? Erre a problémára jelentenek megoldást a friss zöldfűszerek, amelyek ráadásul változatosabbá is tehetik ételeinket.

A zöldfűszert a megvásárlás után két héten belül fel kell használni, mert utána elhervad. Ha azt szeretnénk, hogy megmaradjon, és sokáig szép legyen, akkor érdemes átültetni agyagcserépbe. Mivel élő növényekről van szó, az otthoni dísznövényekéhez hasonló gondoskodást igényelnek: locsolást és fényt. Tehát akinek ablaktalan a konyhája, vagy nagyon sötét, inkább tartsa őket a lakás egy világosabb helyiségében, nyáron pedig az erkélyen, teraszon.

Forrás: Konyha & Fürdő, 2004.október-november





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Hogyan növeljük kreatívan az intimitás élményét?

Az emberi kapcsolatokban a kölcsönös tisztelet, az érzelmi kötődés és az egymásra hangolódás alapvetően fontos…

Rehabilitáció és egészségmegőrzés Hévízen

A kor előrehaladtával jelentkező mozgásszervi problémák az életminőség jelentős romlását okozhatják, különösen, ha…
1 / 3 462

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!