Facebook hozzászólás
198

Hideg és hűvös diéta a nyári fogyáshoz

A kínai gyógyítás szerint ilyenkor nyáron az ún. hideg és hűvös ételeket kellene fogyasztanunk, például padlizsánt, uborkát, almát, zellert, és még… 

Hozzávalók négy személyre:

450 g joghurt, 125 ml tej, 1 citrom leve, 2 tk olívaolaj, só, bors, 200 g apró szemű uborka, 2 gerezd fokhagyma, 1 csomó oregánó, 1 citrom

A joghurtot egy tálban krémesre keverjük a tejjel, a citromlével és egy teáskanál olívával, sóval, borssal, oregánóval jól megfűszerezzük. Az uborkát megmossuk, meghámozzuk, félbevágjuk és kimagozzuk. A két végét levágjuk, az uborka húsát pedig apró kockára vágva a levesbe keverjük.

 





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!