GASZTROTIPPEK KARÁCSONYRA
Így készíts egyszerűen ajándékot
Néha a legapróbb dolgokkal szerezhetjük a legnagyobb örömet. Karácsonykor egy egyszerű gasztroajándékkal is sikert arathatunk. A házilag elkészített kekszek, likőrök, chutneyk nemcsak ötletes meglepetések, hanem finomak, és a pénztárcánkat is megkímélik a nagyobb kiadásoktól. A hévízi NaturMed Hotel Carbona szakértője tippekkel segíti a karácsonyi gasztro-ajándéklista összeállítását.
A karácsonyi kekszek, aprósütemények Ausztriában a biedermeier idején jöttek divatba, és ma is elmaradhatatlan részei az ünnepnek. Alsó-Ausztria egyik legismertebb régiója, Waldviertl nemcsak a borára, a máktermesztésére is igen büszke, hisz jó pár éve már az unió által is védett márka. Így mi mással, mint egy fenséges „Mákos csókkal” csábítjuk olvasóinkat egy kis adventi nyalakodásra. A receptet a magyar olvasókkal a Müssauer kávézó cukrásza osztotta meg.
[/bs-text][/vc_column][/vc_row]
Hozzászólás zárolva.