Jó tanács: Vedd észre, hogy elmúlt a tél!
Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy mi legyen a téli holmikkal, és mikor pakoljuk el őket? A téli pihe-puha “mackós” kiegészítők hónapokon keresztül szolgálják a kényelmünket, ezért megérdemlik, hogy biztonságos helyre kerüljenek a következő szezonig.
Bár talán jobban kötődünk a szőrös, meleg takarókhoz, plüss párnákhoz, de a friss virágminták kombinációja ugyanolyan harmonikus, sőt romantikus lehet a lakás bármely pontján. Sőt, ha néhány hónapra “elfelejtjük őket”, akkor ősszel olyan lesz, mintha újszerű tárgyak lepnék el a lakást.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Tegyünk pulykasonkát a húsvéti asztalra!
A legtöbb családnál a húsvéti hagyományhoz hozzátartozik a hús, a tojás és a kalács, hiszen már az ünnep neve is a böjt végét jelzi. Nagyszüleinknél a húsvéti főfogást a disznóból készült sonka jelentette, azonban ma mára egyre népszerűbb a pulykahúsból készült főtt-füstölt sonka. Elmondjuk, hogy miért?
Hozzászólás zárolva.