Facebook hozzászólás
410

KÁPOSZTAPARÁDÉ A BOCUSE DÖNTŐN

Ismét toppon a fejes

Megkezdődött az év legrangosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha Budapest. A Bocuse d’Or döntősei pedig megtudták, hogy a fejes káposzta lesz a főszereplő zöldség a döntőben a szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülő versenyfogásokhoz.

Fejes káposzta lett a Bocuse d'Or titkos alapanyaga, Kép: metro
Fejes káposzta lett a Bocuse d’Or titkos alapanyaga, Kép: metro

Veres István, Palágyi Eszter, Haraszti Zsolt, Csík Gábor, Huszár Tibor, Kelemen Roland és segítőik a Bocuse d’Or döntősei. A 27 év alatti séfek versenyét, a Chaine des Rotisseurs fődíját Lendvai Levente (Arany Kaviár) vitte el.

Piacoznak a Bocuse d'Or döntősei, Kép: metro
Piacoznak a Bocuse d’Or döntősei, Kép: metro

Az idei Sirhánon a vendéglátóipar digitalizációja kapott kiemelt szerepet. A február 6-án záruló megmérettetésen az egyik legismertebb áruházlánc standján a szakértők abban is segítenek, hogy mivel tehetik korszerűbbé a vendéglátósok digitális felületeiket. A cég  honlapkészítő programjával néhány perc alatt létre hozható egy weblap, és az online asztalfoglalást segítő program is hasznos szolgáltatás. A kényelmi, a kész és félkész termékekkel pedig jelentős időt és energiát lehet megspórolni a vendéglátásban.

Gasztrocsúcs Budapesten

Designfood, Kép: Antonio
Kép: Antonio

November 8-án együtt főz a jelenlegi magyar Bocuse d’Or csapat, azaz Pohner Ádám, Csillag Richárd, Segal Viktor és Hamvas Zoltán, két norvég Bocuse legenda, Odd Ivar Solvold és Ørjan Johannessen, valamint Széll Tamás és Szulló Szabina. A vacsorajegyekből befolyt összeg a magyar Bocuse d’Or csapat felkészülését támogatja. Ilyen se volt még!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!