Joghurttal a jó leheletért !
Kellemetlen szagú hidrogén-szulfidot termelő baktériumtörzsek okozzák a rossz leheletet. Egy amerikai fogászati konferencián nemrégiben az is kiderült, hogy a hidrogén-szulfid mennyisége a szájban már két hét alatt is akár 80 százalékkal csökkenhet, ha minden nap eszünk egy kis natúr joghurtot.
A hüvelyesek energiát adnak
Kevés zsírt, de annál több vasat, B-vitamint és cinket tartalmaznak. Sok bennük a rost, a szaharidok és a fehérjék, amelyek telítenek, és energiával látják el a szervezetet. Különösen a szója nagyszerű növény, nemcsak azért mert sokféleképpen el lehet készíteni – szójahús, -tej, -sajt – formájában. Sok lecitint is tartalmaz, amely segít lebontani a szervezetben a zsírt. (t-cs-l-z)
forrás: www.ujszo.com
Hozzászólás zárolva.