A LAKÁS LEGFONTOSABB HELYISÉGE
Konyhakiállítás a hétvégén
Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: ezekkel mind találkozni lehet a 11. Konyhakiállításon február 28-március 1. között. A szakma hazai képviselői ott mutatják be először legfrissebb bútoraikat, gépújdonságaikat, eszközeiket a nagyközönségnek. Dobó Ági, Wossala Rozina, Mautner Zsófi, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Hokama San és Jókuti András mellett még sokan mások is ott lesznek a Budapest Arénában!
Ízekből és illatokból idén sem lesz hiány a Budapest Arénában: 2020-ban is ott lesznek a gasztronómia világának legizgalmasabb hazai képviselői a Konyhakiállítás nagyszínpadán! Dobó Ági, Wossala Rozina, Borbás Marcsi, Mautner Zsófi, Fiala Borcsa, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Hokama San, Tóth Szilárd és Jókuti András mellett még sokan mások készülnek színpadi programokkal és bemutatókkal. Dobó Ági pillanatok alatt összedobható kreatív és gyerekbarát fogásokkal, Steiner Kristóf a vegán konyha ezerszínű és ízletes világával, Mautner Zsófi pirított, gőzölt, főtt tésztabatyukkal várja majd a nagyközönséget. Az egészséges, cukormentes desszertek most Iklódi Dóri konyhájából kerülnek elő.
Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Standoltak az ország legjobbjai
Ismét Széll Tamás és Szulló Szabina étterme, a Stand kapta a legjobb étteremnek járó díjat. A 2020-as gálán volt egy-két újdonság, egyébként nagyjából a papírforma döntött…
Hozzászólás zárolva.