A kalácsok laborvizsgálata során a termékek zsír-, cukor- és sótartalmának megfelelőségét nézték. Az Élelmiszerkönyv különféle előírásokat rögzít a kalácsok összetételére vonatkozóan attól függően, hogy megnevezésük a fonott, finom fonott vagy foszlós jelzőt tartalmazza. A megvizsgált 19 termék közül csupán egy finom fonott kalács zsírtartalma nem érte el az elvárt legkisebb mértéket.
Facebook hozzászólás
Facebook hozzászólás
További cikkek
A mechanikus férfi karórák titkai
A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…
Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?
Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
Mikor lesz már egyenlőség? Napjainkban is sok hátrányos megkülönböztetés éri a…
Az AVON Nőnap alkalmából változásra szólít fel!
Itt a nyár, indul a koncertszezon!
Végre magunk mögött hagyjuk a morózus, hideg telet és a szeszélyes, szeles tavaszt, és megérkezik minden rocker…
Hozzászólás zárolva.