Facebook hozzászólás
108

Nőtt a barna kenyér kedveltsége

A kenyér legalapvetőbb és legnépszerűbb élelmiszereink egyike. A rendszerváltás óta a háztartások élelmiszer-, így kenyérvásárlási szempontjai is folyamatosan alakulnak, s abban egyre nagyobb szerepet kap az egészségtudatosság. Míg 1989-ben még heti hat alkalommal fehér kenyér került a magyar családok asztalára, és csupán egyszer barna kenyér, addig ma már heti két alkalommal fogyasztanak honfitársaink barna kenyeret. A mindennapi kenyér és pékáruk fő beszerzési forrását a lakóhelyhez közeli kis önkiszolgáló üzletek jelentik, de a szakosodott boltok, így pékségek és kenyérboltok is a korábbiaknál több vásárlót látszanak vonzani.

A ma már számos üzletben elérhető bioélelmiszerek közül ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból sütött biokenyeret közel minden harmadik biotermék-vásárló fogyaszt.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Kollagént, de milyet?

A kollagén népszerűsége az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt, főleg a nők körében, hiszen a dús haj, az erős…

Táplálkozási szokások, melyek segítik a zsírpárnák felszívódását

Sokan álmodozunk arról, hogy egyszer és mindenkorra megszabadulunk a testünkön megjelenő zsírpárnáktól. Ebben a…
1 / 3 464

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!