Az ősz legnépszerűbb zöldséglevei
Válassz olyan ízletes zöldséglevet, amely biológiailag termesztett zöldségek levét tartalmazza, és a kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat.
A Dr Steinberger zöldséglé alapjai: a paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is, de tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő, de használhatod salátaöntetként is, hiszen úgy is nagyon finom. Melegítve, levesként fogyasztva pedig igazán laktató ebéd lehet.
Természetesen otthon is készíthetsz zöldségleveket, de rohanó életmódunk mellett egyszerűbb, ha előre megvásárolható, minőségi leveket választasz! A bio savanyúkáposzta-lé például kiváló választás lehet, hiszen biológiai termesztésű, kalóriaszegény fehér káposztából készül tejsavas erjesztéssel.
Táplálkozásunk fontos alkotóelemei a fiziológiailag értékes tejsavak. Alacsony kalóriatartalma révén pedig fogyasztása szénhidrátszegény étrendnél is megengedett, és lékúrához is ajánlott.
Egész évben igazi jolly joker a sárgarépalé is, amit tavasszal az egészséges, szép barna bőrért iszunk, viszont ősszel és télen is nagy szüksége van a szervezetünknek, így iktasd be ezt a zöldséglevet is a mindennapi étrendedbe! A Dr. Steinberger bio sárgarépalevet frissen szedett répából különleges eljárással, kíméletesen préselik. Jó, ha tudod, hogy a béta karotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml sárgarépalé fedezi a napi béta karotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.
Hozzászólás zárolva.