A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra rendkívül gazdag fagylaltválasztéka, a sütemények és péksütemények mellett, újabb izgalmas, szezonális monodesszertekkel várja a hozzá érkező vendégeket.
Damniczki Balázs a már tőle megszokott precizitással és kreativitással alkotta meg a tavaszi kollekció desszertjeit, amelyeknek egy része a Damniczki-rajongók számára ismerős lehet, hiszen a Damniczki fagylaltoknál már felhasznált alapanyagok köszönnek vissza az új édességekben. Ilyen például a szomolyai fekete cseresznye, a fekete tea vagy a málna. A szomolyai fekete cseresznye sorbet után mousse formájában kerül a pultba. Tavaly, a Capigiani cég versenyén országos első helyen végzett Fekete teás málna fagylalt szintén desszert változatban tér vissza. A gyümölcsös trió harmadik eleme pedig a Feketeribizli mousse, amelyet rozmaring és szecsuáni bors fűszerez.
A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra missziója, hogy komplex minőségi élményt nyújtson a vendégeknek, így nemcsak a sütemények, fagylaltok legjavát kínálja, hanem magas színvonalú meleg, hideg italokat és kávékat is.
Az italok esetében nem kizárólag a végeredményre koncentrál, az egész folyamatot a legjobb minőség iránti vágy hatja át. A barista világversenyeken használt kávégép, négy szakképzett barista és a minőségi alapanyag elengedhetetlen feltétele annak, hogy a lehető legjobb kávét kínálják a vendégeknek. Ezért egy tatai pörkölőből vásárolják az alapanyagot.
A legmagasabb minősítést elért arabica kávéból a profi barista, Salamon Anikó készíti a Damniczki Budapest kávéit, kávés italait. Anikó folyamatosan egyeztet a pörkölő tulajdonosával, Dobos Ádámmal, visszacsatolva számára a vendégek jelzéseit, így közösen dolgoznak azon, hogy a Damniczki Budapestben valóban a vendégigényeknek megfelelő, legmagasabb minőségű kávé kerüljön felszolgálásra.
– Mikor először jártam a Damniczki Budapest-ben és eltöltöttem bent egy napot, átvettem a hely atmoszféráját, és tudtam, hogy ez az a hely, ahol látom magam évek múlva is – mondta Anikó.
Hozzászólás zárolva.