Facebook hozzászólás
163

Újdonság! Isteni magyar párlat déligyümölcsből

Innovatív és kísérletező szellemet tükröz az Agárdi Pálinkafőzde újonnan fejlesztett termékcsaládja, amelyet a cég rendhagyó, mediterrán hangulatú sajtótájékoztatón mutatott be tegnap Agárdon, a főzde látogatócentrumában. A hazai piacon egyedülálló narancs, gránátalma és banán párlatok a déligyümölcsök harsány, karakteres és magával ragadóan friss íz- és illatjegyeit hordozzák magukban, az Agárditól megszokott kiváló minőség és elegancia tükrében.

A trópusi kollekció – bár eltér a hagyományos magyar ízvilágtól – a pálinkák és párlatok iránt érdeklődő fogyasztók számára egészen új világot tár fel. A pálinkafőzés technológiájának megfelelően – tehát kizárólag gyümölcsök felhasználásával – készült egzotikus párlatok üdítő élményt kínálnak a kuriózumokat keresők számára, valamint a könnyed, harmonikus italok elkötelezett híveinek egyaránt.

Az Agárdi Pálinkafőzde trópusi sorozatát a „kalandvágy” és a termékportfolió-bővítés iránti igény hívta életre. Munkája során a hangsúlyt továbbra is a hazai gyümölcsökre és az ezekből készült pálinkákra helyezi a főzde, hiszen az igazi magyar gyümölcsből főzött pálinkák megismertetését tekinti legfőbb küldetésének.

 „Kíváncsiságunk indította el a gondolatot, hogy más típusú gyümölcsökből – jelen esetben trópusi alapanyagokból – egyedi és különleges párlatokat készítsünk. A gránátalmából, banánból és narancsból készült ínyencségek ugyanolyan szépen mutatják jellegzetes, karizmatikus sajátosságaikat, mint a kiváló hazai gyümölcsökből készült pálinkák. Így szép kiegészítést nyújtanak a tiszta gyümölcsből készült termékek fogyasztóinak” – mondta Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde főzőmestere és egyik tulajdonosa.

Ízét és alapanyagát tekintve a trópusi sorozat figyelemre méltó kuriózum a párlatok hazai piacának világában. Az új termékek ugyanúgy, mint a pálinka, gyümölcsből erjesztés, majd lepárlás útján készülnek, cukor és más (szintetikus vagy természetazonos) aromaanyagok hozzáadása nélkül.

A trópusi ízeket – a tervek szerint – elsősorban magyarországi piacra szánja a cég, hiszen célközönsége főként a hazai fogyasztókból és a Magyarországra látogató külföldi vendégekből áll. A karakteres aromatikával megáldott gyümölcsökből készült kollekció – az Agárdi prémiumkategóriás pálinkáihoz hasonlóan – egyre szélesebb körben érhető el a bemutató napjától.

A trópusi kollekcióról
 Gránátalma

Illatában kellemes selymességet sugárzó, piros húsú gyümölcsökre (som, csipkebogyó, enyhe meggy) emlékeztető eleganciával lepi meg fogyasztóját. Sokrétű, szinte megfoghatatlanul finom gyümölcsaromákat magában hordozó különleges ital, amely kalandos utazást ígér az ízek és illatok világába az ínyencségeket kedvelők számára.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Hogyan növeljük kreatívan az intimitás élményét?

Az emberi kapcsolatokban a kölcsönös tisztelet, az érzelmi kötődés és az egymásra hangolódás alapvetően fontos…

Rehabilitáció és egészségmegőrzés Hévízen

A kor előrehaladtával jelentkező mozgásszervi problémák az életminőség jelentős romlását okozhatják, különösen, ha…
1 / 3 462

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!