Facebook hozzászólás
1 124

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Újra akcióban a Szaloncukor Angyal

Idén immáron negyedik alkalommal indul el a Szaloncukor Angyal, ami az elmúlt években 14 megyében 65 település 1600 családjában több mint 6000 rászoruló számára tette szebbé a karácsonyi ünnepeket. Újfent csatlakozik a programhoz Pataki Zita televíziós műsorvezető és Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf is, és arra kér mindenkit, hogy erejéhez mérten segítsen, hogy a leginkább rászoruló gyermekek is kaphassanak egy kis ajándékot!

A Vöröskereszt egy ismert fordítóirodával közösen szaloncukrot vásárol az összegyűlt adományokból, és önkéntesei segítségével még az ünnep előtt eljuttatja azokat a legszegényebb rászoruló gyerekeknek.

Szaloncukor Angyal, Kép: Vöröskereszt
Szaloncukor Angyal, Kép: Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt elkülönített számlaszámra várja minden felajánló ember és cég adományát. A karitatív szervezet kampányoldalán is lehet rendelkezni támogatásról, ott egyszerűen kiválasztva az adomány összegét és a preferált elektronikus fizetési módot. Itt egyúttal nyomon követhető, hol tart éppen az adománygyűjtő program. A szaloncukorangyal.hu weboldalon a program számlaszáma is elérhető.

Pataki Zita televíziós műsorvezető szerint karácsonykor nemcsak saját családunkra kell gondolnunk.

− Fontosak azok is, akik nehéz helyzetben vannak, különösen, ha azok gyermekek. Ez az adományozás egy igazán szép gesztus azoknak, akiknek a karácsony teljesebb lehet már egy szem szaloncukorral is. −

Sárközi Ákos, a Borkonyha Michelin-csillagos séfje a program keretein belül különleges szaloncukorral készül majd, melynek titkát az érdeklődők receptvideóján keresztül sajátíthatják el.

Séta a szaloncukor körül

Demeter Chocolate, Kép: Demeter Chocolate
Demeter Chocolate, Kép: Demeter Chocolate

Tudom, a szaloncukornak nem csökken a népszerűsége, óriási a választék, zselés, kézműves, hagyományos, ilyen, olyan, amolyan kelleti magát a polcokon. Mi már évek óta nem aggatjuk fel a fára őket, az asztalon egy tálban tartom a cukrot, mindenki vehet belőle, amikor csak akar. Épp ezért nekem nagyon fontos a szaloncukor minősége, mert nem a fát díszíti, amikor a csomagolása, színe lenne az elsődleges szempont, hanem desszertként esszük, ezért ügyelünk, hogy milyet veszünk.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!