Facebook hozzászólás
182

A legegyszerűbb és legfinomabb almás receptek

Az alma a legnagyszerűbb gyümölcs: ízletes, zamatos és szinte minden bajra jó. Ráadásul télire is elrakható, bár mindenképpen csak a teljesen épeket tároljuk. A benne található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, ballasztanyagok igen jótékonyan hatnak a szervezetre. Bélfertőtlenítő: elpusztítja a baktériumokat, csökkenti a gyulladást. Receptjeink alapján süssünk-főzzünk finomakat. A siker nem marad el.

 Töltött almát mutatósabbá tehetünk, ha az alma felső részét levágjuk, a magházat kiszedjük, és az alma héjától a magház felé V alakban bevágásokat ejtünk. Az eredmény a képen látható koronaszél lesz. Az éles kés itt is elengedhetetlen.

Jó Étvágyat Kívánunk!





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!